Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek

Arter’in, katılımcıların kendi ifade dilini sanat yoluyla keşfetmesini, biçim ve içerik arasındaki ilişkileri araştırmasını amaçlayan yetişkin atölyeleri yeni yılda da devam ediyor!  Sanatçı Yaşam Şaşmazer’in yürütücülüğünde düzenlenen “Tekrar İnşa Edilen Yüz” başlıklı atölye 13 Ocak Cumartesi günü; sanatçı Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenen “Vapurda Bir Gün” atölyesi ise 20 Ocak Cumartesi günü Arter’in Atölye alanında gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek

Arter’in sergi programından yola çıkarak şekillendirilen ve Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen yetişkin atölyeleri, katılımcıları çeşitli üretim yöntemleri ve malzemelerle çalışmaya davet ediyor.

Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek

13 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 14:00’te Arter’in Atölye mekânında Yaşam Şaşmazer’in yürütücülüğünde gerçekleşecek “Tekrar İnşa Edilen Yüz” başlıklı atölye çalışması, sanatçının Arter’de devam eden Kendi Gölgesinde başlıklı grup sergisinde yer alan İsimsiz (YerindenKatılımcılar atölyede mevcut olan materyalleri kullanabilecekleri gibi otoportrelerini yorumlarken kullanmak isteyebilecekleri malzemeleri ve nesneleri yanlarında da getirebilirler.

Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek - Resim : 2

 20 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 14:00’te Atölye’de Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde gerçekleşecek “Vapurda Bir Gün” başlıklı atölye ise, sanatçının Kendi Gölgesinde başlıklı grup sergisinde gösterilen Ortada (2011) adlı eseri ile Arter Kütüphanesi’nde yer alan Kısa Mesafeler Kitaplığı (2021) adlı yerleştirmesinden hareketle vapur deneyimine ve seyahat fikrine odaklanacak.

Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek - Resim : 3

Arter’in güncel programlarına ilişkin daha detaylı bilgiye www.arter.org.tradresinden erişilebilir. Pazartesi hariç her gün açık olan Arter, Salı-Pazar günleri 11:00-19:00, Perşembe günleri ise 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Arter'de 13 ve 20 Ocak'ta sanatçı atölyeleri... Yaşam Şaşmazer ve Borga Kantürk’ün yürütücülüğünde düzenlenecek - Resim : 4

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler arter
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin