Alman metal devi "Accept" ile rock müzik severleri 17 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta sert bir gece bekliyor!

Almanya'nın heavy metal müzik dünyasına kazandırdığı en uzun soluklu gruplardan ACCEPT, Nisan 2024 tarihinde yayınlayacaklarını duyurdukları yeni albümleri Humanoid'in turnesi kapsamında, 17 Ekim gecesi KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. Biletler 12 Şubat Pazartesi satışta olacak. 2010 yılında ülkemizde Sonisphere'de izlediğimiz, Mark Tornillo'nun harika enerjisi ve performansıyla hatırladığımız Accept, yılın en sert gecelerinden birini gerçekleştirmek üzere İstanbul'lu metal severleri bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Alman metal devi "Accept" ile rock müzik severleri 17 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta sert bir gece bekliyor!

1976 yılında kurulan, Almanya'nın heavy metal müzik dünyasına kazandırdığı en uzun soluklu gruplardan ACCEPT, Nisan 2024 tarihinde yayınlayacaklarını duyurdukları yeni albümleri Humanoid'in turnesi kapsamında, Yüzdeyüz Metal katkılarıyla ve Epifoni organizasyonuyla 17 Ekim gecesi KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. Biletler, 12 Şubat Pazartesi satışta olacak. 

Grup, 1976 yılında Solingen'de kurulduğundan bu yana heavy metalin temel taşlarından biri oldu, tartışmasız klasikler yayınladı ve tüm metalik alt türlerde nesilleri etkiledi.

Ancak, dijital çağda yaşadıkları başarı seviyesi aşılamaz. Hayranları ACCEPT'e doyamıyor. "Metal Heart" ve "Restless & Wild" gibi klasik metal marşlarından oluşan katalogları, bugüne dek internet üzerinden bir milyardan fazla dinlendi. Resmi videolarının YouTube'da izlenme sayısı ise milyonlarla ifade ediliyor.

Alman metal devi "Accept" ile rock müzik severleri 17 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta sert bir gece bekliyor!

Bir önceki albüm 'Too Mean to Die', kapalı gişe turneler, en büyük Metal ve Rock festivallerinde ana grup olarak sahne almak, grubun ününü sağlamlaştırdı.

2010 yılında ülkemizde Sonisphere festivali kapsamında canlı olarak izlediğimiz, solistleri Mark Tornillo'nun harika enerjisi ve performansıyla aklımızı uçuran Accept, yılın en sert gecelerinden birini gerçekleştirmek üzere İstanbul'lu metal severleri bekliyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin