20 milyon izlenmeye ulaştı. C Takımı'nda neler olacak?

C Takımı filminin teaserının, sosyal medya platformlarında toplamda 20 milyon izlenmeye ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
20 milyon izlenmeye ulaştı. C Takımı'nda neler olacak?

16 Şubat’ta vizyona gireceği duyurulan C Takımı’nın teaserı sosyal medyada toplamda 20 milyon izlendiği açıklandı.

Arkadaşlık komedisi hikayesi ile dikkat çeken filmin her karakterini ünlü bir oyuncu canlandırdı. Vahdet Erdoğan’ın genel hikayesini yazdığı ve yapımcılığını yaptığı, senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Bora Onur yaptı.

"Lisede bunlardan bir şey olmaz" denilerek 'C sınıfı'nda toplanan bir grup gencin, 30 yıl sonraki hallerinin anlatıldığı komedi filmi C Takımı’nın teaserında yer alan replikler ve müzikler sosyal medyada yankı uyandırdı.

Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Toygan Avanoğlu’nun başrolleri paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Emir Sefa Yıldırım, aynı zamanda filmin senaryosunu yazan Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Billur Pınar Yılmaz, ve Turgay Tanülkü, Abdül Süsler, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum, Yasemin Sümer ve Öykü Uslu yer aldı.

Filmde Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver, Aşkım Kapışmak, Cansu Canan Özgen ve aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

20 milyon izlenmeye ulaştı. C Takımı'nda neler olacak?

Afişi ve teaser’ı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış olan C Takımı filmi, 16 Şubat’ta tüm sinemalarda izleyicisi ile buluşacak.

Kaynak: İHA
Etiketler C takımı fragman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin