Zülfü Livaneli coronavirüse mi yakalandı?

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'nin coronavirüs testinin pozitif çıktığı ve sanatçının ailesiyle birlikte bir hastanede karantinaya alındığı iddia edilmişti. Sanatçıdan açıklama gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Zülfü Livaneli coronavirüse mi yakalandı?

Sanatçı Zülfü Livaneli'nin coronavirüs testinin pozitif çıktığı ve sanatçının ailesiyle birlikte bir hastanede karantinaya alındığı iddia edilmişti. Bu haberle sevenlerini üzen Zülfü Livaneli sessizliğini bozdu ve çıkan haberleri yalanladı.

Zülfü Livaneli, Çin'den tüm dünyaya yayılan ölümcül virüs haberlerini "Hasta olduğuma dair haberler yayılmış. İyiyim dostlar, hasta değilim. Sevgiler..." sözleriyle yalanladı.

Zülfü Livaneli ayrıca PR ajansı aracılığıyla "Serenade for Nadia" adıyla ABD'de yayımlanan romanımın tanıtım çalışmaları kapsamında eşim ve kızımla birlikte bulunduğumuz ABD'den geçtiğimiz günlerde döndük. Koronavirüs salgınının tüm dünyayı tehdit ettiği bugünlerde, yetkililerin uyarıları doğrultusunda hem kendi sağlığımızı hem de çevremizi ve toplumu korumak adına gerekeni yaparak kendimizi 14 gün boyunca evimizde karantina altına aldık. Hepimizin sağlığı yerinde, bugünlerde hepimizin yapması gerektiği üzere sosyal mesafeyi korumaya devam edeceğiz. İlginiz için teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin