Züleyha ve Siyah Örümcekler Orkestrası'ndan Sakarya'da konser

Şarkıcı, Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Sergisi'nde sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Züleyha ve Siyah Örümcekler Orkestrası'ndan Sakarya'da konser

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Yılsonu Sergisi, şarkıcı Züleyha Konseri ile Kentpark'ta açıldı. Sergi açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayşenur İslam ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Atabek, belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş  ve Sakaryalılar katıldı. 



Şehri nakış gibi işliyoruz



Vatandaşlarla bir araya gelinen programların kendileri için en kıymetli anlar olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sizlerle huzur bulduğumuz bu programlar sayesinde, çalışma azmimiz daha da artıyor, kendimizi daha zinde hissediyoruz. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin." dedi. Sakarya'yı bir SAMEK kursiyerinin titizliği ile nakış gibi işlediklerini belirten Başkan Toçoğlu, "Biz istiyoruz ki bu şehrin gençleri geleceğe daha güvenle bakabilsin, Sakarya insanı bu şehirde yaşadığı için kendini ayrıcalıklı hissetsin. Bu şehir Türkiye’nin en huzurlu ve güzel şehri olsun istiyoruz. Ofis Sanat Merkezi, Yenikent Kültür Merkezi, Karaman SAMEK, yeni inşa ettiğimiz sanat galerisi bu anlayışın ürünüdür. Bu doğrultuda attığımız adımların en önemli göstergelerinden biri de SAMEK adıyla bilinen Sanat ve Meslek Edindirme Kursları'dır. SAMEK kurslarımıza katılan kişi sayısı 30 bin rakamını aşmıştır. SAMEK böylesine büyük bir hizmet kurumu haline geldiyse bu sadece sizin gösterdiğiniz ilgi sayesindedir." ifadelerini kullandı. 



Sayı artacak



Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin tüm icraatlarını takdirle karşıladığını belirten AK Parti Milletvekili Ayşenur İslam, SAMEK kurslarının başarılı icraatlar arasında ayrı bir yeri ve önemi olduğunu dile getirdi. 



Başkan Toçoğlu Züleyha Düeti



Açılışın ardından Züleyha, Siyah Örümcekler Orkestrası eşliğinde konser verdi. Züleyha, "Sakarya'da daha önce gerçekleştirdiğimiz konserde çok güzel anlar yaşadım. Gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. SAMEK'te eğitim alan kardeşlerimizin yıl boyunca el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği muhteşem bir sergi var. Böylesine güzel çalışmalara vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum." diyerek Başkan Zeki Toçoğlu'nu düet için sahneye davet etti. Züleyha'nın isteğini geri çevirmeyen Başkan Toçoğlu sahneye çıkarak Züleyha ile birlikte "Suzan Suzi" türküsünü söyledi. AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Atabek, Züleyha'ya hediye takdim etti ve Züleyha, 2 saati aşan sahne performansıyla birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirdi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin