Züleyha ve Demir arasında gergin anlar

Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümüyle bu akşam atv'de.

Google Haberlere Abone ol
Züleyha ve Demir arasında gergin anlar

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 38’inci bölüme Yılmaz, Züleyha ve Demir arasındaki en gergin an ile başlayacak.



DEMİR CEZAEVİNDEN KAÇTI! YILMAZ VE ZÜLEYHA’YI BULDU!



İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk  buluşmaları korkulu bir an ile sona eriyor. Cezaevinden firar eder Demir, aşıkları buluyor.



Yılmaz ve Züleyha birbirlerine söyleyecekleri hiçbir şeyi söyleyemeden yine ayrılmak zorunda kalıyor.



YILMAZ, ZÜLEYHA’YI ALMAYA KARARLI!



Ne Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçmeye niyeti var ne de Demir’in!  Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha’yı kaçırmayı göze alacak kadar deliriyor! Demir ise Züleyha’yı alıp adeta çölleri aşarak, yurtdışına kaçmaya kalkıyor!



ZÜLEYHA YILMAZ’IN AŞKI İLE EVLİ BİR KADIN OLMANIN ARASINDA!



Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalıyor! Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın,  Yılmaz’ın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlanan Demir’in çocuğunu da karnında taşıyor!



HÜNKAR’IN TÜM YOLLARI FEKELİ’YE ÇIKARKEN FEKELİ’NİN YOLUNA DA BEHİCE ÇIKIYOR!



Oğlunu hapisten kurtarmakla ailesini birarada tutmak arasında ne yapacağını bilemeyen Hünkar, yine Fekeli’den yardım istiyor. Fekeli ise, Yılmaz’a doğru yolu göstermeye çalışıyor. Ancak bu arada, hayatının henüz nasıl etkileneceğini bilmese de Müjgan’ın babası ile görüşmeye gittiğinde, halası Behice ile tesadüfen tanışıyor.



Her perşembe milyonların ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni sezonda bu soruların cevapları ile atv'de.



İşte, Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm fragmanları;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin