Zuhal Olcay'dan oyunculuk itirafı!

Ünlü sanatçı, verdiği röportajda oyunculuk hakkında itiraflarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Olcay'dan oyunculuk itirafı!

Akşam gazetesinden Mezin Dedeyi'nin Zuhal Olcay'la gerçekleştirdiği röportaj şu şekilde:



Üniversite yıllarımda Maslak Kız Yurdu’nun kafeteryasında Zuhal Olcay’ın ‘Yalnızlığım’ şarkısını söyler, aşkı keşfetmeye çalışırdık arkadaşlarımla... Sonra zaten ‘Ben Bunları Anı Olsun’ diye yaşadım dediğinde de aşkı keşfetmiş ve vedalara başlamıştık bile. Benim için farklıdır Zuhal Olcay. Onu zarafet, asalet, yetenek diye anlatabilirim. Bir de o gözleri yok mu? Gülerken bile içinde bir hüzün damlası görebilirsiniz. Kısacası, dünyanın en güzel şarkısını dinlemek gibi bir şey...Bugünlerde ‘Bir Aşk Hikâyesi’ adlı dizide beğenerek izlediğimiz Olcay, AKŞAM’a konuk oldu ve yakında bir albümünün de piyasada olacağının müjdesini verdi...



‘Bir Aşk Hikâyesi’ nasıl gidiyor? 

‘Bir Aşk Hikâyesi’, uzun soluklu olacağı için hikâyelerin içerisinde farklı yolculuklar olacak. Ana karakterlerde büyük değişiklikler olmamak koşuluyla farklı olaylar, farklı gelişmeler barındıracak. 



Belirli bir çalışma saatiniz var mı?

Kesinlikle var. Bunu artık yapıyorum. Dizi sürelerinin uzaması ile birlikte çalışma koşulları çok çok ağırlaştı. Benim kafamdaki planım haftada iki, maksimum üç gün sete gitmek. Bu nedenle ona göre rol, ona göre karakter seçiyorum.



Bu yoğunlukta kaçış sendromu yaşanıyor mu oyuncular arasında?

Oyunculuk, dünyanın en zor ikinci işi. Birincisi maden işçiliğidir. Gerçekten çok zor. Kendinizi her an buzdolabındaymış gibi hazır tutmalısınız. 8 saat sonra sizi dolaptan çıkarıp ‘Hadi oyna’ derler. Çok ciddi bir disiplin istiyor. Nedir o disiplin? İyi yaşamak, iyi beslenmek, aklını ve psikolojini dengede tutmak, yörüngede ve kendi yörüngende kalabilmek... Ama tabii bu çok zor. 



Zuhal Olcay’la çalışabilmek için ne gerekiyor?

Haftada iki ya da üç gün sete gitmek istiyorum.



Özel istekleriniz olmuyor mu hiç?

Hayır, kendi özelimde kendi rahatımı, kendi çalışma koşullarımı sağlayabilecek altyapıyı zaten oluşturdum. Kendi ekibim var. Dolayısıyla işimi şansa bırakmıyorum. Set ortamında en ufak bir gerginlik, çatışma, bizi çok etkiliyor. Bulunduğum ortamda bunun olmasına izin vermiyorum.



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin