Zorbay Küçük Kerem Aktürkoğlu'na 'yalancı' dedi

Galatasaray-Başakşehir maçının hakemi Zorbay Küçük, karşılaşmanın devre arasında Kerem Aktürkoğlu’nu kast ederek, “Sizin arkadaşınız yalancı, sizin de ne haltlar yediğinizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Zorbay Küçük Kerem Aktürkoğlu'na 'yalancı' dedi

Zorbay Küçük, maçın ardından Galatasaraylı oyunculara "Go lan" demesinin ardından, Kerem Aktürkoğlu'na "Yalancı" dedi. Zorbay Küçük, Arda Turan'ın 'Hocam erken gösterdin sarıyı' tepkisi üstüne de "Ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın bana?" sözlerini kullandı.

Konuyla ilgili yardımcı antrenör Necati Ateş, şu ifadeleri kullandı;

Hem 4. hakem hem de Zorbay, hakem demeyeceğim Zorbay diyeceğim… “Go lan” demiş. Galatasaray futbolcusu itiraz eder, yanlış bir şey söyler, kart gösterirsin. Sen “lan” diyemezsin. Bu ifadeyi kullanamazsın. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa, bu kadar rahat konuşabiliyor. Bir gün sarı kartı da gösteririz diyor. Oyuncu, bir pozisyondan çıkmıştır, nabzı 220’ye çıkmıştır, bu kelimeleri kullanabilir. Hepimiz yaptık. Oyuncuma neden böyle bir şey söyledin dediğimde.

Senin oyuncun yalancı dedi. Sen, Galatasaray oyuncusuna yalancı diyemezsin. Bir sonrakine kırmızı kart göstereceğim diyor. Hak ettiyse göster oyuncuma kırmızıyı. Bir sonrakine kırmızıyı da gösteririm, bilmem ne yaparım… Sürekli tahrik. Her maçtan sonra hakem konuşuyoruz.

Berkan Kutlu: Oyuncumuza yalancı dendi

Maçın ardından Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, "1 metre önümde oldu. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Niye böyle oldu anlamıyorum. Biz Galatasaray oyuncusuyuz. Her şeyden önce insanız. Kabul etmiyorum. İçeride ve sahada; bu kelimeler kullanılır mı? Koridorlarda oyuncumuza yalancı deniyor. Kabul etmiyorum ben. Futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Bize yalancı denmesi. Kerem'e yalancı dendi. Kerem burada hiçbir şey yapmadığı halde bu kullanılan kelimeler" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin