Zor günler geçiren Juventus'ta ayrılık bekleniyor, Galatasaray yıldız isme teklif yapmaya hazırlanıyor! Galatasaray'da Adrien Rabiot sesleri

Transfer döneminin hareketli takımlarından birisi olan Galatasaray, Juventus'ta forma giyen Adrien Rabiot ile ilgileniyor.

Medyatava Özel Zor günler geçiren Juventus'ta ayrılık bekleniyor, Galatasaray yıldız isme teklif yapmaya hazırlanıyor! Galatasaray'da Adrien Rabiot sesleri

İtalya devi Juventus Serie A'da zor günler geçiriyor. Mali yolsuzluk nedeniyle 15 puanı silinen ve ligde 13. sıraya gerileyen Juventus'ta çatlak sesleri çoğalmaya başladı.

Birçok yıldızın mutsuz olduğu ve kulüpten ayrılmak istediği belirtilirken İtalya'da olan Erden Timur, Adrien Rabiot ile temas kurdu. Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız yıldızla bir görüşme gerçekleştiren Erden Timur, Galatasaray'ın ileriye dönük planlarını Rabiot'a anlattı.

Juventus'un içinde bulunduğu durum nedeniyle gelen teklifleri değerlendiren Rabiot kararını sözleşmesi bitince verecek.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Kariyerinde 6 Fransa Ligi ve 1 İtalya Ligi şampiyonluğu bulunan Rabiot, şu ana kadar çıktığı 391 maçta 36 gol ve 25 asist üretti.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin