Zoom'un geliri yüzde 355 arttı

Coronavirüs salgınıyla popüler hale gelen online video uygulaması Zoom, ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıkladı. Rakamlara göre Zoom'un geliri yüzde 355 arttı...

Google Haberlere Abone ol
Zoom'un geliri yüzde 355 arttı

Coronavirüs salgınıyla popüler hale gelen video uygulaması Zoom, yaptığı açıklamayla 31 Temmuz 2020 tarihinde sona eren mali çeyreğin sonuçlarını paylaştı.

Zoom Kurucusu ve CEO’su Eric S. Yuan, “Kurumların yaklaşımı kritik iş sürekliliği sağlamaktan, Zoom’un video öncelikli platformu ile her yerde çalışabilecekleri, öğrenebilecekleri ve bağlantı kurabilecekleri bir geleceğe doğru evriliyor. Zoom olarak, farklı konumlarda, cihazlarda ve kullanım durumlarındaki müşterilerimize dünya standartlarında, kesintisiz ve güvenli iletişim deneyimi sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki insanları birbirine bağlama işini güçlü bir şekilde icra edebilme kabiliyetimiz, ikinci çeyrekte gelirlerimizin yüzde 355 büyümesini ve 2021 yılı için gelir hedefimizin 2,37 milyar dolardan 2,39 milyar dolara çıkartarak, geçen yıla göre yüzde 284 artırmamızı sağladı” şeklinde konuştu.

Toplam gelirler, ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 355 artarak 663,5 milyon dolar oldu. Gelirlere son 12 ayda 100 bin dolardan fazla katkı sağlayan müşteri sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 112 arttı. Toplam çalışanı 10’dan fazla olan müşteri sayısı 370.200’e çıkarak, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 458 arttı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin