Zoom'un CEO'su Zoom'dan çalışmak istemiyor: Ofislerimize dönmeliyiz

Pandemiyle beraber dünya yeni bir çalışma şekline döndü: Evden çalışma. Evden çalışan insanların birbirleriyle iletişim kurdukları en büyük araç ise: Zoom. Zoom'un CEO'su Eric Yuan ise artık Zoom'dan çalışmak istemediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Zoom'un CEO'su Zoom'dan çalışmak istemiyor: Ofislerimize dönmeliyiz

Zoom'un CEO'su Eric Yuan tüm çalışanların katılımıyla bu ay yaptığı bir toplantıda, kendisinin ve çalışanların ofise dönmek istediklerini belirtti.

Yuan, "Geçtiğimiz birkaç yıl içinde o kadar çok yeni 'Zoomie' işe aldık ki güven inşa etmek gerçekten zorlaştı" dedi.

Sözlerine şöyle devam etti: "Güzel bir sohbet gerçekleştiremiyoruz. Birbirimizle düzgünce tartışamıyoruz çünkü Zoom görüşmesine katılan herkes çok arkadaş canlısı davranma eğiliminde."

Yuan'ın düşünceleri beraberinde eylemi de getirdi: Zoom 3 Ağustos'ta çalışanlarına, fiziki bir Zoom ofisine yaklaşık 80 km mesafede yaşayıp haftada en az iki gün işe gitme zorunluluğu getiren yeni bir politikayı hayata geçirdi.

Zoom'u çok az kişinin duyduğu bir platformdan milyonlarca kişinin günlük yaşamının parçası haline getiren şeyin Covid-19 pandemisi ve bunun sonucunda ortaya çıkan evde kalma kararları olduğu düşünüldüğünde Zoom'da ofis politikasına geri dönülmesi çarpıcı görünüyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin