Zıt ikilinin set halleri! İşte, 'Ne Münasebet'in setinden ilk kareler!

Show TV'nin yeni dizisinin setinden ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Zıt ikilinin set halleri! İşte, 'Ne Münasebet'in setinden ilk kareler!

Show TV'nin başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştıkları, önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi 'Ne Münasebet'in çekimleri devam ediyor.



Birbirine tamamen zıt iki karakterin tatlı-sert çatışmalarını komik bir dille anlatan 'Ne Münasebet'in setinden ilk kareler basınla paylaşıldı.



"Zıt ikilinin set halleri! İşte, 'Ne Münasebet'in setinden ilk kareler!" Galerisine Göz At



'Ne Münasebet'in set aralarında da eğlence hız kesmiyor. Sarp Levendoğlu ile İnan Ulaş Torun'un çekimler arasında oyun oynamaları dikkatlerden kaçmıyor. 



'Ne Münasebet' birbirlerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan, aynı zamanda birbirileriyle tartışmaktan da geri kalmayan iki zıt karakterin biraraya geliş hikâyesini anlatıyor. 



Dizide olaylar, maceraperest ve bir o kadar da sorumsuz olan Demir (Sarp Levendoğlu) ile kendini işine adayan idealist ve biraz da 'erkek Fatma' halleriyle dikkat çeken Nil'in (Pelin Akil) zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlıyor. Farklılıklarıyla ortak başarılara ulaşmaya çalışan ve bunun için oldukça mücadele veren ikili için, nihayetinde romantik yakınlaşma da kaçınılmaz oluyor.



Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in yanı sıra, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın yer aldığı dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı 'Ne Münasebet' yakında Show TV'de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin