'Zır cahil yazarlar takımı' sözüne Hıncal Uluç'tan cevap

Hıncal Uluç, bugünkü yazısında başbakanın danışmanı Yalçın Akdoğan'ın "zır cahil yazarlar takımı var" sözlerini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Zır cahil yazarlar takımı' sözüne Hıncal Uluç'tan cevap

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Başdanışması Yalçın Akdoğan katıldığı bir TV programında köşe yazarlarının başbakanı haksız yere eleştirdiğini söyleyerek; "Biraz ağır olacak ama burada zır cahil bir yazar takımı var. Yani tamamen cahilce hareket eden bir yazar takımı var. Bu konuda benim söylediklerim çok belli. Benim yazdıklarımı söylediklerimi okumamış, dinlememiş gazete başlıklarına bakıp yazı yazıyorlar. Burada mesele başbakanımızın siyasi üslubuna değil. Siyasi varlığına tahammül edemeyen bir kesim var" demişti.



Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında  Akdoğan'ın bu sözlerine cevap vererek; kendisini eleştirenlere zır cahil diyen bir kişinin danışmanlığından fayda olmayacağını ifade etti.



Uluç yazısında, "Danışması etrafa zır cahil diye saldıran liderin ümüğünü sıkarım, anladıkları dilden hitap ederim gibi öfke ve şiddetifade eden sözlerini yadırgıyabilir misiniz" ifadelerini kullandı.



Hıncal Uluç'un yazısını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin