Zincir marketlere zam mı geliyor: Flaş açıklama Gıda Perakendecileri Derneği'nden gedi. A101, ŞOK ve BİM için flaş açıklama.

Gıda Perakendecileri Derneği, bazı sosyal medya hesaplarında zincir marketlerin gıda fiyatlarında zam yapmaya başladığı haberlerine açıklık getirdi. Başta A101 marketlerin seçim döneminin ardından yüzde 30 oranında zam yaptığı haberleri sosyal medyada dolaşıma girmişti. Zam haberinin ardından diğer marketlere de zam gelip gelmeyecek mi merak konusu. Gıda Perakendecileri Derneği konuya ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Zincir marketlere zam mı geliyor: Flaş açıklama Gıda Perakendecileri Derneği'nden gedi. A101, ŞOK ve BİM için flaş açıklama.

Seçim döneminin ardından gıda fiyatlarının ve zincir marketlerin zam yapıp yapmayacağı büyük merak konusu.

A101, BİM, ŞOK, Migors gibi marketlerin zam yapması demek her mutfağın, her evin etkilenmesi demek. Seçim sonrası marketlerin zam yaptığını duyuran bazı sosyal medya paylaşımlarına ilişkin Gıda Perakendecileri Derneği açıklama yaptı. 

Gıda Perakendecileri Derneği, bazı sosyal medya hesaplarında zincir marketlerin gıda fiyatlarında zam yapmaya başladığı haberlerini yalanladı.

Yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği belirtilen açıklamada "Yapılan paylaşımların içeriği ve sıklığı da bu girişimin niyetini doğrulamaktadır. Gerçeği yansıtmayan bu tür paylaşımlara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri kullanıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin