Zeytinli'nin yeni rock festivali BizimFest'e 4 günde kaç kişi katıldı?

Bizim Fest 4 gün boyunca müzikseverleri ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Zeytinli'nin yeni rock festivali BizimFest'e 4 günde kaç kişi katıldı?

Bu yazın en renkli ve coşkulu festivallerinden #BİZİMFESTMan Yapım tarafından Zeytinli Altınkum Dalyan Sahili’nde 4 günde 300 bine yakın müzikseveri ağırlayarak büyük bir rekoara imza atmayı başardı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte binlerce müziksever festival alanında ilk günden itibaren büyük bir coşku içinde eğlendi.



Dream TV ve Radyo D'nin medya sponsoru olduğu festival gece yarısına kadar hız kesmeden devam etti. Şanına yakışan bir etkinlik hazırlayan, Motto’sunun eğlence olduğu 150 dönümlük arazi içerisinde düzenlenen Bizim Fest Zeytinli Festivali, ana sahnesinde 35 grup ve müzisyeni ağırladı.



Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayacak müzikseverleri ile 4 gün süren festivalde, rock, elektronik, rap gibi müzik tarzlarının yanı sıra her günün sonunda gerçekleşecek after partilerde, Anıl Piyancı, Gazapizim, Şehinşah haricinde tanınmış dj’ler ard arda sahne alarak sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin dozunu arttırdı.



Festival, bu yıl ana sahnede ilginç ve öze grupların yanı sıra kitlelerin yakından takip ettiği sıkı isimler performanslarına ev sahipliği yaptı.. Festivalin ilk günü 25 Temmuz Perşembe; Ben Fero, Redd, Zakkum, Emir Can İğrek, Ozbi&Gülce Duru, Mavi Gri, Sonraki İstasyon, 26 Temmuz Cuma; Can Bonomo, Büyük Ev Ablukada, Kuratalan Ekspress, Ahmet Aslan, Yener Çevik, Vera, Öfkeli Kalabalık, 27 Temmuz Cumartesi; Haluk Levent, Yüksek Sadakat, Oğuzhan Uğur, Ufuk Beydemir, Eda Baba, İkiye On Kala, Kubilay Karça, 28 Temmuz Pazar; Edis, Sagopa Kajmeri Aylin Aslım, Selçuk Balcı, Necative Saykolar, Pelin Gedik, Bağzıları, Emre Şahin gençleri kaliteli müzikle buluşturdu.



Festival kapsamında yalnızca konserler değil, alan içinde kurulan yerlerde oyunlar, su sporları, color party, yarışmalar, turnuvalar, e-spor, sanat atölyeleri, kitap çadırları, şişme oyun grupları, zeka atölyeleri, yarışma parkuru, sokak tiyatrosu gibi farklı tarzlarda eğlenceli aktiviteler, gün boyu gençlerin deniz ve güneş haricinde konser saatine kadar keyif dolu anlar yaşamasını sağlandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin