'Zeytin Tepesi'nden ilk görüntüler yayınlandı

Kanal D’nin yeni dizisi “Zeytin Tepesi”nden özel kareler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Zeytin Tepesi'nden ilk görüntüler yayınlandı

Kanal D’nin başrollerinde Aslıhan Gürbüz ve Tayanç Ayadın’ın  oynadıkları yeni dizisi “Zeytin Tepesi”nin çekimleri Ayvalık, Cunda’da devam ediyor. Dizinin imaj fotoğrafı çekimleri de önceki gün yapıldı.



Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan – Fatih Aksoy’un üstlendikleri, yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosunu da Gülnaz Saraçoğlu’nun kaleme aldığı “Zeytin Tepesi”nde Aslıhan Gürbüz ve Tayanç Ayaydın’ın yanı sıra Salih Bademci, Ayça Varlıer, Zerrin Sümer, Hakan Karahan, Oya Okar, Neşem Akhan, Haldun Boysan, Ümit Acar, Yeşim Sery, Serkan Çayoğlu, Sezgi Sena Akay, Yılmaz Sütçü, Necati Kutlu, Atilla Saral, İpek Tenolcay, Yusuf Köksal, Özdemir Çiftçioğlu ve Gaye Çankaya gibi birbirinden güçlü isimler rol alıyor.



Gizli kalmış olayların gölgesinde, aşkı ve öfkeyi harmanlayan “Zeytin Tepesi”, sürükleyici senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve rejisi ile izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday.



Yakında ekrana gelecek “Zeytin Tepesi”nin konusu şöyle



“Zeytin Tepesi”nin öyküsü, zeytinin bol olduğu, zengin bir sahil kasabasında geçiyor. Kasabadaki sırlar öykünün temel motivasyonunu oluştururken karakterler; bu sırların zaman zaman efendisi, zaman zaman da kurbanı olarak, keskin çatışmaların odağında yer alıyor.



Dizi boyunca, para, iktidar ve ölümcül hırsları için akla gelen her türlü kötülüğü yapmaya bir an dahi tereddüt etmeyen elleri kanlı erkeklerin hükmettiği bir dünyaya, bir genç kız meydan okuyacak. Ailesindeki diğer kadınlarla birlikte uğradığı haksızlıklara karşı büyük bir mücadele verecek.



8 yıl önce kasabanın karanlık sırlarına gömülen annesini araması ve karşılaştığı karanlık engeller, zeytinliklerinin banka ipoteğinden kurtarılması için borç arama mücadelesi, bir gece yarısı kundaklanan zeytinliklerini söndürmek için verdiği ölümcül mücadele, Tarık’ın (Tayanç Ayaydın) erkek kardeşinin tecavüz girişimi ve daha birçok zorlu saldırının hiç biri Deniz Gökçener’i (Aslıhan Gürbüz) korkutmayacak ve yıldırmayacaktır.



Zeytin Tepesi, bazen sırların gizemine kapılıp bir dedektifin peşine, bazen sırların ayırdığı tutkulu aşkların öfkeli çatışmasının ortasına, bazen de sırların yarattığı rastlantıların rüzgarının önüne katıp savuracak. Aynı karakterlerine yaptığı gibi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin