Zeynep Bastık: Benimle dalga geçen çok oldu

Şarkıcı Zeynep Bastık, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Zeynep Bastık "Başaramayacağımı düşünen, benimle dalga geçen çok oldu" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Zeynep Bastık: Benimle dalga geçen çok oldu

Şarkıcı Zeynep Bastık, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Zeynep Bastık programda samimi açıklamalar yaptı.

Zeynep Bastık "Başaramayacağımı düşünen, benimle dalga geçen çok oldu. İzmir’den İstanbul’a gelince hiçbir şey kolay değildi. Farkındalığımın arttığı bir dönemdeyim. Sen ne yaparsan yap bir kitle var ki asla kendini beğendiremeyeceksin. Kendimi ispatlama kısmını geçtim. Herkesin beni sevmesini sağlayamam. Türkiye’de yaşayan genç bir kadın olarak kalıplar, önyargılar, dayatılan o normların dışında tutmaya çalışıyorum kendimi. Çünkü özgür olmak istiyorum" dedi.

Reklamcı Tolga Akış ile nişanlı olan Zeynep Bastık "Tolga mesleğinde öngörüsü çok yüksek biridir. Ama özel hayatında bu kadar öngörülü olacağını düşünmedim. Daha ilişkimizin beşinci gününde evlilik teklif etti. Ben nasıl ‘Evet’ dedim, bilmiyorum. Sadece kalp ve inanmışlık. Mantık, bilinç yok" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin