ZERRİN ÖZER KİTABINDA HANGİ GAZETECİYE İSYAN ETTİ: BENİ NEDEN SEVMİYORSUNUZ?

Pop müziğin deneyimli sesi Zerrin Özer'in, "Bir Sarışın Küçük Kız" adlı kitabı bir hayli konuşulacağa benziyor. Medyatava olarak kitabın bir bölümünde, Zerrin Özer'in, ünlü bir yazar için "beni görünce tırıs tırıs kaçıyor" isyanını aktarıyoruz...

Google Haberlere Abone ol
ZERRİN ÖZER KİTABINDA HANGİ GAZETECİYE İSYAN ETTİ: BENİ NEDEN SEVMİYORSUNUZ?

Çok sayıda ismin yeraldığı kitabın bir bölümü de Sabah Yazarı Hıncal Uluç'a ayrılmış. Zerrin Özer burada Hıncal Uluç için bakın neler demiş..


1996'da Kral TV, "YILIN SANATÇISI" ödülünü bana vermişti. Bir süre sonra bir güzellik yarışması düzenlediler ve o gece Yaşar ve Ebru Gündeş'le birlikte, benim de şarkı söylememi istediler. Muhteşem bir organizasyondu. Şarkılarım bittiğinde bütün salon ayakta alkışlamıştı.


Ama bir iki gün sonra Hıncal Uluç köşesinde, "ORGANİZSYON HARİKAYDI. YARIŞMA ÇOK GÜZELDİ. YAŞAR ÇOK GÜZEL OKUDU. EBRU GÜNDEŞ ÇOK GÜZEL OKUDU. GECEDE HAFİF KALAN TEK İNSAN ZERRİN ÖZER'Dİ"diye yazdı.


Birgün birisi bana, HADDİNİ BİLMEZLİK NEDİR diye sorsa Hıncal Uluç'un o yazısını koyardım önüne. Sen kimsin ki beni ve sevenleri aşağılıyorsun. Nereden alıyorsun bu hakkı? O gece ayakta kopan alkışlardan da mı çekinmedin yazarken? Sen kimin alkışlanmasını umdun aklınca beni küçük düşürdüğün için?


GERÇEKTEN ÇOK AĞRIMA GİTMİŞTİ. TELEFON AÇTIM BİRKAÇ KERE ÇIKMADI. SONRA BİR YERDE KARŞILAŞTIK, doğru yanına gidip, " SİZ BENİ NİYE SEVMİYOR SUNUZ" diye sordum "AA RİCA EDERİM" deyip gitti. İnsan o yaşta o donanımda kendini bu hallere nasıl düşürür?


.....



Şimdi nerede görsem soruyorum, "SİZ BENİ NEDEN SEVMİYORSUNUZ"  diye. En son havaalanında karşılaştık. Beni uzaktan görür görmez tırıs tırıs kaçtı.


Gerçekten, siz beni neden sevmiyorsunuz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin