'Zengin Kız Fakir Oğlan'da ortalığı karıştıran mesaj

TRT 1'de yayınlanan komedi dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
'Zengin Kız Fakir Oğlan'da ortalığı karıştıran mesaj

Kanalda Perşembe akşamları ekrana gelen, 'Zengin Kız Fakir Oğlan'ın yeni bölümünde, hem fakir hem de son derece şanssız olan Nurhan’ın başına bu sefer büyük bir dert açılır. Bir dikkatsizlik sonucu Kemal Bey'in telefonuna hakaret içerici bir mesaj bırakan Nurhan, bu durumu fark ettiğinde mesajdan kurtulmak için elinden geleni yapacaktır.



Kemal Bey'in telefonundaki sesli mesajı silmek isteyen Nurhan bu konuda Biricik’ten yardım alır. Biricik ve Nurhan Kemal Bey'in telefonundaki sesli mesajı silmeye çalışırken en büyük engelleri bu durumdan faydalanmak isteyen Rüyam ve Sarp olacaktır.



Herkesten gizli yağ aldırma operasyonu geçirecek olan Serpil Hanım, bu sırrını bir tek Rüyam ile paylaşır. Serpil Hanım'ın gizlemeye çalıştığı bu durum yavaş yavaş herkes tarafından duyulunca ortalık karışır.



Başrollerinde  Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Mahir İpek, Gözde Okur, Ferdi Akarnur, Zerrin Epikmen gibi oyuncuların yer aldığı dizinin bu bölümü, 30 Mayıs Perşembe günü 19:50'de TRT 1'de yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin