Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko'nun yıldızını Partizan'a getiriyor. Çok konuşulacak transfer

Fenerbahçe'nin başında birçok kupa kazanan Zeljko Obradovic çok konuşulacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Şu an Partizan'ın koçluğunu yapan Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko forması giyen Nick Calathes'i, Partizan forması giymeye ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Beko'nun yıldızını Partizan'a getiriyor. Çok konuşulacak transfer

Kadrosunda büyük bir değişime giden Fenerbahçe Beko transfer bombalarını üst üste patlatmaya devam ederken Nick Calathes ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sertaç Şanlı, Nate Sestina, Yam Madar ve son olarak NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto'yu kadrosuna katan Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes gözden çıkarılmış durumda.

34 yaşındaki Yunan oyun kurucunun Fenerbahçe Beko kariyerinin sona ermesi beklenirken, Nick Calathes için Partizan koçu Zeljko Obradovic devreye girdi. Nick Calathes için, Olimpia Milano devrede olsa da Calathes'in tercihi Obradovic'in Partizan'ı oldu.

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe Beko forması ile ligin normal sezonunda 14 maçta boy göstermiş ve 7.9 sayı, 3.5 ribaund ve 6.4 asistlik ortalama yakalamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin