Zeki Müren'in pilot aşkına gönderme

Cem Yılmaz, 'Arif V 216'da Zeki Müren’in aşk hayatıyla ilgili bir detaya da yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Zeki Müren'in pilot aşkına gönderme

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çok konuşulan yeni filmi 'Arif V 216'da Zeki Müren’in aşk hayatıyla ilgili bir detaya da yer verdi. Yılmaz, bir sahneyle sanatçının pilot aşkına gönderme yaptı.



Vizyona girdiği ilk 3 günde 1 milyon 331 bin 691 kişinin izlediği “Arif v 216”, her detayıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı filmin en dikkat çekici sahnelerinden biri de Zeki Müren’in uçakta göründüğü anlar. Filmin ikinci yarısında yer alan o sahnede Müren’in pilot aşkına gönderme yapılıyor. Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Zeki Müren, kendi uçağını kullanması için Arif’e (Cem Yılmaz) veriyor. Arif “Peki pilot? Pilot kim olacak?” diye sorunca duygusallaşan Müren, “Ah pilot pilot” diyerek iç çekiyor.



Sevenler kanatlıdır



1996 yılında vefat eden Zeki Müren, ölümünden önce Aziz Üstel’e verdiği bir röportajda geçmişte bir üsteğmen pilotla aşk yaşadığını açıklamıştı. Müren’in pilot sevgilisi evliydi ve iki çocuk sahibiydi. Sanatçının “Hayat Bazen Tatlıdır, Sevenler Kanatlıdır” şarkısını da pilot aşkı için bestelediği söyleniyor.





Durdurun uçağı



Zeki Müren, Türkan Şoray’la başrolü paylaştığı 1966 yapımı “Düğün Gecesi” filminde de bir uçak sahnesinde rol aldı. Pilota “Durdurun uçağı, inecek var” diye seslenen Müren’in Şoray’la birlikte paraşütle atladığı sahne kült oldu. (Hürriyet)



'Arif V 216' filminde Zeki Müren’i Çağlar Çorumlu canlandırdı.



Zeki Müren'in pilot aşkına gönderme


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin