Zeki Demirkubuz: 'Sıkıcı film bekleyenler endişelenmesin...'

Demirkubuz’un son filmi Kor’un ilk gösterimi festival kapsamında yapıldı, etkinlikte ilginç diyaloglar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Zeki Demirkubuz: 'Sıkıcı film bekleyenler endişelenmesin...'

Zeki Demirkubuz’un son filmi Kor’un ilk gösterimi, dün akşam İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleşti.



Filmden önce sahneye çıkarak kısa bir konuşma yapan Demirkubuz’un, “Yalnız uyarayım film 145 dakika. Ama sıkıcı film bekleyenlere söyleyeyim, hiç endişelenmeyin; 80 90 dakika gibi geçecek. Ama tabii şöyle uzaklara bakışlar da var. Ama başka türlü bakış” sözleri davetlileri güldürdü.



Zeki Demirkubuz: 'Sıkıcı film bekleyenler endişelenmesin...'Gösterimin ardından oyuncularla birlikte tekrar sahneye çıkıp seyircilerin sorularını yanıtlayan Demirkubuz’un, “Filme nasıl tahammül ettiniz. Şimdi izlerken sırtımdan ter döktüm” sözleri de yeniden gülüşmelere neden oldu. Kadın bir seyircinin yönelttiği, “Filmlerinizi beğenerek izliyorum, izlemeye de devam edeceğim ama şunu merak ediyorum: Kadınlara karşı alttan alta bir hıncınız mı var” sorusu ise alkış aldı.



Demirkubuz soruya, “Tüm samimiyetimle söylüyorum; hayatta en merak ettiğim, bana en ilginç gelen ve en saygı duyduğum varlık kadınlar. Kadınları seviyorum. Bunu bilen bilir” yanıtını verdi.



Beyoğlu’ndaki Atlas Sineması’nda tamamen dolu salona gösterilen film genel olarak olumlu tepkiler aldı.



Zeki Demirkubuz’un 10. Uzun metraj çalışması olan ‘Kor’da Aslıhan Gürbüz, Taner Birsel, Caner Cindoruk başrollerde yer alıyor.



Festival’in yarışma bölümünde yer alan filmde 3 kişilik bir aşk hikayesi anlatılıyor. Film, 22 nisan'da vizyona girecek.





Zeki Demirkubuz: 'Sıkıcı film bekleyenler endişelenmesin...' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin