Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Hacı Yakışıklı'ya çok özel açıklama. Zehra Taşkesenlioğlu, Mine Tozlu Sineren ile Erzurum Hınıs'taki görüşmesini anlattı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, tv100'ün gündem belirleyen programı Taksim Meydanı için iddialar hakkında açıklama yaptı. Taşkesenlioğlu, çok üzgün olduğunu söyledi. Taşkesenlioğlu, "hastaneye yattı" haberlerinin algı yönetimi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Hacı Yakışıklı'ya çok özel açıklama. Zehra Taşkesenlioğlu, Mine Tozlu Sineren ile Erzurum Hınıs'taki görüşmesini anlattı

tv100'de Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur ve Şaban Sevinç gündemi masaya yatırdılar.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban hakkında konuştu. Taşkesenlioğlu, eşi Ban'a verdiği 2.5 milyon doları açıkladı. Taşkesenlioğlu, bu paranın düğün parası olduğunu ve kendi parasını istediğini söyledi.

Taşkesenlioğlu, Mine Tozlu Sineren ile Erzurum Hınıs'taki görüşmesini anlattı. Taşkesenlioğlu, Sineren'in Hınıs'a neden gelmek istediğini bilmeden davet ettiğini, herkes içerisinde konuştuğunu ve bir daha hiçbir görüşmesinin olmadığını belirtti.

"Siz ikiniz para kazanacaksınız diye.." sözlerinin Ban ve çevresini kastettiğini söyleyen Taşkesenlioğlu, evdeki görüntülerinin eşi tarafından çekilip servis edilmesine çok üzüldüğünü söylediğini Hacı Yakışıklı canlı yayında anlattı.

Yakışıklı, "Zehra hanımın tek suçunun Ban ile evlenmesi olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, Taşkesenlioğlu'nun elindeki bıçağı ev işi yaparken eline aldığını söylediğini aktardı.

Taşkesenlioğlu ile yaptığı görüşmeyi Yakışılıklı şu sözlerle anlattı:

"Herhangi bir ticari ve maddi ilişkisi olmamış"

Mine Tozlu Sineren isimli kişiyle Erzurum Hınıs’ta görüşmüş. Ramazan akşamında bir kişi arayıp ‘sizinle görüşmek istiyor, bir derdi var’ diyor. Zehra hanımda görüşmek istiyorlarsa ‘buyursunlar’ diyor. Zehra hanım, Mine Tozlu Sineren ile gizli bir odada değil, herkesin içinde görüşmüşler. Sadece dinleyip göndermiş. Herhangi bir ticari ve maddi ilişkisi olmamış. Bu kişinin herhangi bir ticari ve maddi ilişkisi için bir girişimde bulunmamış. Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile görüşmek istediğini söylemiş.

"Yalan ve algı yönetimi"

Videoda "siz ikiniz para kazanacaksınız diye..." sözlerinin Ünsal Ban ve çevresini kastettiğini söyleyen Taşkesenlioğlu, evdeki görüntülerinin eşi tarafından çekilip servis edilmesine çok üzüldüğünü söyledi Hastaneye yattığı haberleriyle ilgili ‘yalan ve algı yönetimi’ dedi.

"Mutfak işlerini yaparken zaten bıçak elimde"

Bıçak olayı için “Evdeydim, ev işlerini, mutfak işlerini yaparken zaten bıçak elimde. Mutfak işlerini yaparken o görüntüyü adeta bilerek çekmiş” diyor. “Beni o görüntü içerisine sokarak suçlamak için çekmiş” diye de Zehra Taşkesenlioğlu dile getirdi

Ünsal Ban, yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çerçevesinde gözaltı kararı bulunan Ban'ın deniz yoluyla yurtdışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı. Ban'ın, her zaman kullandığı aracı bırakarak daha önce kullanmadığı bir araçla hareket ettiği, kontrol noktalarından kurtulmak için de dağlık yolları kullandığı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin