Zayıflamak isteyenler kapış kapış götürecek: Keten tohumlu kraker tarifi. Tam bir lif deposu. Keten tohumu tarifleri. Keten tohumlu kraker nasıl yapılır?

Bu düşük karbonhidratlı keten tohumu krakerleri pratik ve çıtır çıtır! Sadece 3 temel malzemeyle özelleştirilebilir, çeşnilerle süsleyebilirsiniz. Evde sadece 30 dakikada keten tohumlu krakeri nasıl yapacağınızı öğrenin. İşte sağlıklı bir atıştırmalık olan keten tohumu tarifi.

Zayıflamak isteyenler kapış kapış götürecek: Keten tohumlu kraker tarifi. Tam bir lif deposu. Keten tohumu tarifleri. Keten tohumlu kraker nasıl yapılır?

Çıtır çıtır ve bol miktarda doyurucu lif için bu keten tohumlu krakerlerden başkasına bakmayın! İyi stoklanmış bir kileriniz varsa muhtemelen yaklaşık 30 dakikada ev yapımı keten kraker yapmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Pişirdikten sonra bu keten krakerleri peynir ve meyve eşliğinde yiyin.

Malzemeler:

1 su bardağı keten tohumu: Dilerseniz chia tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu, kabuklu kabak çekirdeği de ekleyebilirsiniz. Veya bunları tamamen atlayabilir ve sadece keten tohumu küspesi kullanabilirsiniz.

Baharatlar: Tuz, karabiber, pul biber ve sarımsak tozu (isteğe bağlı). Kırmızı biber, biberiye, nane ve kekik gibi en sevdiğiniz bitki ve baharatlardan eşit miktarda ekleyebilirsiniz.

Su: Keten tohumu ununu aktive etmeye yardımcı olur, böylece krakerler bir arada kalır.

Yapılışı: Keten tohumunu geniş bir kaseye boşaltın. Üzerine ılık su ekleyerek 2 saat dinlendirin. Yumuşayan keten tohumlarının suyunu süzün. Diğer malzemelerle birleştirin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine spatula yardımıyla harcı yayın. Bıçak yardımıyla dikdörtgen şeklinde parçalara ayırın. Önceden ısıtılmış 120 derece fırında kızarana kadar pişirin. Yaklaşık 2 saat sonra servise hazır.

Gitsin kilolar, afiyet olsun!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin