Zaman'ın İstihbarat Şefi'nden çok tartışılan konuyla ilgili şok iddia: 'Camiye bira şişeleri sonradan konuldu'

Zaman Gazatesi'nin İstihbarat Şefi Gezi Parkı olayları sırasında içki içildiği söylenen camiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı.

Google Haberlere Abone ol
Zaman'ın İstihbarat Şefi'nden çok tartışılan konuyla ilgili şok iddia: 'Camiye bira şişeleri sonradan konuldu'

'Gezi Parkı' eylemleri devam ederken polisin sıktığı biber gazı ve tazyikli sulardan etkilenen göstericilerin revir olarak kullandığı Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nde içki içildiği iddia edilmişti. Camide içki içilmediğini söyleyen müezzin ve Beyoğlu müftüsü ve caminin imamı da görevden alınmıştı.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da ayaptığı açıklamalarda sık sık camide içki içildiğini söylemiş ve eylem yapan gençleri suçlamıştı. Müezzinin ifadeleri ise yalanmıştı.



Bu tartışmalardan sonra Zaman Gazetesi İstihbarat Şefi İbrahim Doğan, twitter üzerinden 'Evet, o bira kutularını sonradan biri koydu, müezzin de bunu teyit etti' yazarak içkilerin camiye sonradan konulduğunu iddia etti.



Doğan'ın bu iddiasına takipçileri de 'neden şimdi söylüyorsun', 'o zaman içki içilmedi diyen bir zaman gazetesi, linki alabilir miyim' şeklinde tepkiler verdi.



Doğan'ın müezzinle ilk konuşan benim demesi üzerine de bir takipçisi 'Siz konuştuysanız gazeteniz neden yazmadı' şeklinde cevap verdi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin