Zaman yazarı Ekrem Dumanlı'dan sert eleştiriler: Böyle giderse anketçiler ağır tokat yer!

Mehmet Barlas ve AK Parti'ye yakın başka isimlerle Zaman ve Today's Zaman yazarları arasındaki polemik devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Zaman yazarı Ekrem Dumanlı'dan sert eleştiriler: Böyle giderse anketçiler ağır tokat yer!

Ekrem Dumanlı'nın bugünkü Zaman gazetesinde yer alan yazısı Mehmet Barlas başta olmak üzere pek çok isme sitem ve eleştiri içeriyor. 



Zaman gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın isim vermeden de olsa Sabah yazarı Mehmet Barlas’ı eleştirdiği ama pek çok siyasi figüre ve gazeteciye de göndermelerde bulunduğu yazıda, sosyal medya üzerinden yapılan Gülen camiasına yönelik eleştirilere ve bazı haberleri bugün köşesine taşıdı.



Ekrem Dumanlı'nın 'Yahu siz çekilin bir aradan!' başlıklı yazısı şöyle:



Çok değil birkaç sene önce, önemli bir siyasî figür gazeteyi ziyaret etti. Daha hoş beş diyemeden Başbakan Tayyip Erdoğan aleyhine verip veriştirmeye başladı.



Söyledikleri tenkit çizgisini aşıyor, yaralayıcı noktalara doğru gidiyordu. Dayanamadım, “Keşke bu kadar ağır konuşmasanız, bu kadar sert ve incitici lafların size de ülkeye de faydası yok.” demek zorunda kaldım. Pek hoşuna gitmemişti; ama ne yaparsın, iş büsbütün çığırından çıkıyordu. Şimdi durum ne mi? O, şimdi AK Parti'nin önemli adamlarından biri oldu. Söylediklerini hem çevresi unuttu, hem kendisi. İyi ki de unuttu; çünkü ne siyasî nezaket o ağır sözleri taşıyabilirdi, ne kardeşlik hukuku...



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin