'Zaman Makinesi 1973'ün iletişimini hangi ajans yapacak?

© MEDYATAVA 14 Mart'ta vizyona girecek filmin PR ajansı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Zaman Makinesi 1973'ün iletişimini hangi ajans yapacak?

Ajanda PR müşterileri arasına, günümüzden 1973 yılına bir yolculuğun öyküsü olan 'Zaman Makinesi 1973' filmini dahil etti.



Yaşadığı lüks hayat içinde hiç çalışmamış, şımarık ve kendini beğenmiş bir karakter olan Tolga'nın, günümüzden 1973 yılına gidişini, bu yılda yaşadıklarını, eğlenceli, duygusal ve yarı müzikal bir dille anlatan  'Zaman Makinesi 1973' filminin önümüzdeki süreçte iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek.



Başrollerini Seda Bakan ve Gürgen Öz'ün paylaştığı 'Zaman Makinesi 1973' 14 Mart'ta vizyona girecek. Senaryosunu Kemal Kenan Ergen'in kaleme aldığı, yapımcılığını Adal Yapım'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Aram Gülyüz oturuyor.



Film Tolga'nın babası Ali Rıza Bey'in vefatıyla başlıyor. Ali Rıza Bey, vefatının ardından tüm servetini annesine bırakırken Tolga'ya sadece 'Anadol STC 16' marka eski bir otomobil kalır. Tüm mirastan men edilen Tolga sinirlenir ve arabaya atlayıp uzaklaşmak ister. Tolga, bir anda havalanan arabası Süper Türk Canavarı (STC) ile kendisini gökyüzünde bulur ve araba onu bir kumsala ulaştırır. Geldiği yerde insanların üzerindeki eski püskü kıyafetler Tolga'nın tuhafına gider ve bir tamirhane bulmak için yola çıkar...



'Zaman Makinesi 1973'ün iletişimini hangi ajans yapacak?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin