Zaman durdu, 22 yıllık hasret bitti! 1,5 yaşından beri görmediği babasına canlı yayında kavuştu

Seray’ın 22 yıl sonra canlı yayında babasıyla buluştuğu duygu dolu anları izleyenler göz yaşlarına hakim olamadı. 1,5 yaşından beri babasını göremeyen Seray ‘Benim için zaman durdu’ dedi.

Google Haberlere Abone ol
Zaman durdu, 22 yıllık hasret bitti! 1,5 yaşından beri görmediği babasına canlı yayında kavuştu

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında bir mutlu son daha yaşandı. 22 yıllık hasret canlı yayında bitti.

23 yaşındaki Seray Özen 1,5 yaşından beri görmediği babasına kavuşmak için Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurmuştu. Programın bugün yayınlanan bölümünde canlı yayında Seray ile babası karşı karşıya geldi ve büyük buluşma gerçekleşti.

NEDEN BU KADAR AYRI KALDILAR?

Nahide ve Mustafa Özen 1,5 yaşındaki kızları Seray ile birlikte bir trafik kazası geçirdi. O kazanın ardından baba Mustafa 52 gün komada kaldı.

Programa katılan aile üyeleri farklı iddialarda bulundu. Anne Nahide “Eşimin ailesi bizi ayırdı” derken, Mustafa’nın kardeşi Engin ise “Nahide, Mustafa’yı ölüm döşeğinde terk etti” iddiasında bulundu.

İki aile arasında kalan Seray, 22 yıl sonra babası ile canlı yayında buluştu.

Zaman durdu, 22 yıllık hasret bitti! 1,5 yaşından beri görmediği babasına canlı yayında kavuştu

22 YIL SONRA SARILDILAR

Programın bugünkü bölümünde önce Seray’ın amcası, ardından babası Mustafa stüdyoya geldi. Seray babasını karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu, babasına dakikalarca sarıldı. Stüdyoda gözyaşları sel oldu. Geçirdiği kaza nedeniyle beyninde hasar kalan Mustafa ise “Kızımı ilk kez programda gördüm” dedi.

Baba Mustafa da gözyaşlarına hakim olamayarak kızının ne kadar büyüdüğüne şaşkınlığını gizleyemedi.

Mustafa Özen, eski eşi Nahide’yi de çok fazla hatırlamadığını söyledi. Seray, babası ile buluştuğu anı “Benim için zaman durdu” sözleri ile açıkladı.

‘KIZIM İÇİN GEREKİRSE MENDİL SATARIM’

Ailesi nedeniyle maddi zorluklar yaşayan Mustafa Özen, “Gerekirse mendil satarım yine de kızımın düğününü ben yapacağım” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin