Zalgiris maçı sonrası Okan Buruk'tan oyuncularına eleştiri: Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Litvanya'nın Zalgiris takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Zalgiris maçı sonrası Okan Buruk'tan oyuncularına eleştiri: Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zalgiris ile karşılaşan Galatasaray, 90+1. dakikada yediği golle galibiyeti kaçırdı ve turu İstanbul'a bıraktı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ''Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Rakibe de çok net pozisyonlar verdik. Savunmadaki paylaşımlarımızda hata vardı. Victor belki de geçen seneden beri en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik'' dedi.

Maçın 84. dakikasında sakatlanarak yerini Leo Dubois'a bırakan Angelino hakkında da konuşan Buruk, ''Angelino'ya kramp girdi. Önemli bir şeyi yok'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin