Zalgiris maçı öncesi Okan Buruk müjdeyi verdi. Yıldız isim Galatasaray'da kalmaya devam edecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında yarın Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Son günlerde adı sık sık Avrupa devleriyle anılan Victor Nelsson hakkında Okan Buruk, ''Kadromuzda bir değişiklik yapmayı planlamıyoruz, Nelsson bizle kalacak'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Zalgiris maçı öncesi Okan Buruk müjdeyi verdi. Yıldız isim Galatasaray'da kalmaya devam edecek

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında kendi saha ve seyircisi önünde yarın Zalgiris'i ağırlayacak. Kritik maç öncesi Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

İlk maçtan 2-2 beraberlikle döndüklerini hatırlatan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Şampiyonlar Ligi arenasında Galatasaray'ın yeniden bulunması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sezon başındayız. Şampiyonluktan sonra çok kısa bir ara verdikten sonra yeniden başladık. Oyuncularımızın hem fiziksel hem de psikolojik adaptasyon süreci var. İlk maçta bunun sıkıntılarını zaman zaman yaşadık. İlk maçtaki ortam, sentetik saha oyunumuzu olumsuz etkilese de ikinci maç için avantajlı bir skorla döndük. Şu andaki tek hedefimiz bu turu geçmek" dedi.

Kadroya yeni katılan oyuncular olduğunu belirten Buruk, "Genel olarak Galatasaray kalitesi, oyun anlayışı ve performansı var. Yeniden seyircimizle buluşacağız. Onların isteklerini biliyoruz. Puan yarışında Türkiye'nin Avrupa'da takımların göstereceği performansa ne kadar ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Bu anlamda çok fazla gerekçe var. Takım olarak hazırız. Yarın turu geçen taraf olmak istiyoruz" ifadelerin kullandı.

''NELSSON BİZİMLE KALACAK''

Victor Nelsson'un transfer durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, ''Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Kadromuzda bir değişiklik yapmayı planlamıyoruz. Aynı oyuncularla devam edeceğiz. Victor da bunlardan biri. O da kalmak istediğini söyledi. Herhangi bir problem yok'' şeklinde konuştu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin