Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya yanıt gecikmedi: Yarın saat 11'de

Bir televizyon kanalında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili çok sert ifadeler kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Özdağ'dan yanıt gecikmedi: Saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Sinan Oğan da yaptığı açıklamada bakanlığın önüne gideceğini duyurdu, ancak Özdağ buna itiraz edince Oğan vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya yanıt gecikmedi: Yarın saat 11'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir televizyon kanalında sessiz istila ve Zafer Partisi ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Sessiz İstila bir edepsizliktir. Bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direk hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Bot hesaplar ile kamuoyu oluşturmaya çalışılıyor.

Ümit Özdağ bu filmi nasıl finanse etmiş. Bu Soros taktiğidir. Bu vatandaşımızı korkutmaya yönelik bir süreci tetiklemeye çalıştılar. Bunların insanlık ile alakası yok. Bunlar için İslam'ın güzel sözleri var. Hayvandan aşağıdır. Böyle tipler. Evet bir problem var. 4 milyon sığınmacı var Türkiye'de. Dünyada en çok sığınmacı olan ülkeyiz. Ama yalan üzerinden değerlendirerek insanları birbirine kırdırıyorlar. Siz insan değilsiniz. Siz insanlık sıfatından çıkmışsınız. Lübnan'da çekilen görüntüler Türkiye'de çekilmiş gibi gösterildi. 

Bu olaylar hepsi bir merkezde yönetiliyor. Batı eksinin AB ve ABD oluşturuyor. Büyükelçiler içinde operasyon yapıyorlar. Türkiye göçmen deposu olsun istiyorlar. AB Türkiye'nin 'göçmen deposu' olmasını istiyorlar. Bu teklifi kaç kere getirdiler. Bizim yaptığımız insanlık yetmiyor. Tam tersini istiyorlar. Tamamen Türkiye'yi dışarıdan getirdikleri ve daha sonra operasyon yapabileceği bir sistemi içerisine düşürmek istiyorlar. Yargının yapması gereken şu. Bu film kin, nefretlik ve düşmanlık üzerine yapıldı. Bu filmin fonu nereden geldi. 

 

Ümit Özdağ'dan cevap geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili sözlerine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." dedi.

Sinan Oğan'dan destek geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a Sinan Oğan'dan da destek geldi. Oğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanı @suleymansoylu ve bakan yardımcısı @ismailcatakli aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ @umitozdag
yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!" ifadeleri kullandı.

Sinan Oğan bir sür sonra bir tweet daha atarak, bakanlık önüne gitmeyeceğini açıkladı. Oğan,  "Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin