Zafer Mutlu hangi iki eski medya patronuna teşekkür etti?

Vatan gazetesinin eski sahibi gazeteci Zafer Mutlu'nun yeni gazetesi Oksijen, 15 Ocak'ta okurlarla buluştu. Mutlu, yeni gazetesinde yayımlanan yazısında o isimlere teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Zafer Mutlu hangi iki eski medya patronuna teşekkür etti?

15 Ocak'ta yayım hayatına başlayan ve her hafta sonu okurlarla buluşacak olan Oksijen gazetesiyle medyaya dönüş yapan Zafer Mutlu, Aydın Doğan ve Dinç Bilgin'e, köşesinden teşekkür etti.

Zafer MUTLU / OKSİJEN

Oksijen’den teşekkürler…

TEŞEKKÜR LİSTESİ

Listemizin birinci sırasında hiç şüphesiz gazetemizle ilgili görüşlerini paylaşan binlerce OKSİJEN okuru geliyor.

Bu mesajlar da bizler için OKSİJEN oldu.

Her bir mesaj bizi yüreklendirdi. Artık biliyoruz ki, biz şimdiden büyük bir aile olduk.

OKSİJEN’e kendi sosyal medya hesaplarından katkı yapan, destek olan sanatçı dostlarımız, başta yazarımız Zülfü Livaneli olmak üzere, Türker İnanoğlu, Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan, Şevket Çoruh, Mustafa Oğuz, Nilüfer, Ayşe Barım, Ezgi Mola, Ceyda Düvenci, Gülben Ergen, Gökçe Bahadır, Rıza Kocaoğlu ile Dolunay Soysert’e şükran borçluyuz.

Yine sosyal medya hesaplarından bizi yüreklendiren Bülent Eczacıbaşı’na, Ümit ve Cem Boyner’e, Mustafa Taviloğlu’na ve Caroline Koç’a teşekkür ediyoruz.

Her zaman bizimle olduklarını hissettiren Güler Sabancı ile Suzan Sabancı Dinçer, OKSİJEN maceramızda da yanımızda oldular.

Nezih Barut, Enver Yücel, Eray Kapıcıoğlu, Ergun Özen, Hasan Arat, Elif Çapcı, Hakan Binbaşgil, Özcan Tahincioğlu, Serdar Bilgili, Meri Istiroti de özel teşekkür listemizde.

Basın dünyamıza gelince, Hıncal Uluç ve Hasan Cemal abilerimize, genç meslektaşlarım Cüneyt Özdemir, İsmail Küçükkaya, Ayşe Arman, İsmail Saymaz, Özlem Gürses ile 1980 öncesi Ankara’da başlayan dostluğumuzun pekişerek devam ettiği Ayşenur Aslan ile Mehmet Yılmaz’a, ayrıca T24’ün kurucusu Doğan Akın’a teşekkür ediyoruz..

Bir özel teşekkür de FOX TV ailesine. Ece Güner Toprak, Doğan Şentürk, Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu destekleri bizim için çok kıymetliydi.

Bu arada Türk basınının iki büyük efsane patronu Aydın Doğan ile Dinç Bilgin de bizi telefonla yüreklendirdiler. Moral ve güç verdiler. İkisine de çok teşekkür ediyoruz.

Reklam dünyamızın değerli isimleri Demet İkiler, Bülent Yar, Neslihan Olcay, Serdar Aytok, Tolga Üner, Yıldız Dağıstanlı, Nüzhet Algüneş ile Cefi Medina, Cem Topçuoğlu ve Osman Uslu’ya kocaman teşekkür…

Sabah ve Vatan’dan beri bizimle birlikte olan reklam dünyasının duayeni Bülent Korman’ı, OKSİJEN ismini bize kazandırdığı için buradan selamlıyoruz.

Migros İcra Başkanı Özgür Tort’a da teşekkürü borç biliriz.

Son bir teşekkür de Turkuvaz Grubu’na. Gösterdikleri yoğun ve dostane çabalar nedeniyle baskı ve dağıtım ekibine teşekkür ediyoruz.

Zafer Mutlu'nun yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin