Yüzyılın pavyon hikayesi 'Egon Tavan, Batsın Havan'la hayat buluyor!

Yeni nesil sinema tiyatrosu 'Egon Tavan, Batsın Havan' müzikali başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yüzyılın pavyon hikayesi 'Egon Tavan, Batsın Havan'la hayat buluyor!

Sanata desteğiyle her zaman kapılarını şahane işlere açan Club Xlarge Performans sahnesinde, oyuncu kadrosuyla göz dolduran yepyeni bir oyun başlıyor.



Sayısız ünlü konuk sanatçısıyla bu oyun; Devekuşu Kabare, Yeşil Kabare ve Şan Tiyatrosunun yıllarca kapalı gişe oynayan oyunlarından, yeni bir klasik olmaya aday gösteriliyor.



Jenerasyon demişken ülkemizde geçmiş ve geleceği üzerinde kumaş gibi taşıyan çok değerli bir isim Faruk K. bu güzel oyunun yazarı.



Hem tecrübesine, hem çağın ötesinde yön verdiği pop müzik dünyasına olan saygısını sanatın her alanında kanıtlayan değerli isim; hiç şüphesiz gençlere yeniden hayatlarına sokacak sayılı isimlerden.



Yüzyılın pavyon hikayesi 'Egon Tavan, Batsın Havan'la hayat buluyor!



Türkiye de ilk defa gerçekleştirilen bu yeni akımda ünlü konuk oyuncularımız görüntüleriyle, ünlü kadro oyuncularımız da muhteşem performanslarıyla Müzikal Komediye hayat verecekler.



Faruk K. ve oyunda sahnede bizlerle olan Tuğba Özay, Rüzgar Erkoçlar, Tuna Arman, Oya İnci, Vural Buldu, Kalust Şalcıoğlu, Velet Dada ve Didem Sökmen’e görüntüleri ile Yonca Evcimik, Yavuz Seçkin, Kuşum Aydın, İrfan Kargı, Umut Oğuz, Fehmi Dalsaldı, Murat Övünç ve Şahangiller eşlik ediyor.



Harika oyuncu kadrosu ile bir pavyon da geçen hikayede sanat camiası, internet fenomenleri kendini ünlü hissedenler, hatta tüm Starlar kendilerinden mutlaka bir şeyler bulacaklar. Belki de Egosu Tavan olanlar gördüklerine inanamayacaklar…  



"Egon Tavan, Batsın Havan" Müzikali 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 20:30 da ilk gösterime başlayacak. Her Çarşamba ve Cuma 20:30’da sahne alacak olan Müzikal Komedi, Pazar günleri de 18:00’de özel matine ile kapılarını öğrenci ve kadınlara açacak.



Club Xlarge bu muhteşem müzikal komedinin ardından sabahın ilk saatlerine kadar yine doludizgin sınır tanımayan eğlencelerine tam gaz devam edecek.



Faruk K.’nın yazdığı, Tuna Arman’ın yönettiği bu heyecan verici oyunda kostüm dekorda Serdar Ener, müzik direktörlüğünde Serkan Balkan, reji yönetmenliğinde ise Kenan Öztürk bulunuyor. Yapımcılığını Club Xlarga üstlendiği müzikalde, harika görseller ise Şenel Aldı imzası var. Şimdiden tüm müzikal komedi severler hazır olsun, bu oyun önümüzdeki dönemde çok konuşulacak.



 



 



 


Etiketler müzikal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin