Yüzleşme dizisinden yeni tanıtım!

Kanal D'nin iddialı dizisi, yakında izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Yüzleşme dizisinden yeni tanıtım!

Kanal D’nin yapımını T Company’nin, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi Yüzleşme’nin ikinci karakter tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün, İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizinin kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.





Yüzleşme’nin merakla beklenen ikinci tanıtımında Levent’in (Yiğit Kirazcı) ‘’Unutmak istediğim çok şey var; gördüklerim, görüp de değiştiremediklerim… Ben Levent Elibeyaz. Sana yapılanların sessiz şahidi, seninle kaybolan 15 yıl içinde susan, ama artık yüzleşmeye hazırım’’ dediği tanıtım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



Yüzleşme dizisi Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül gibi usta oyuncularla genç yıldızları buluşturuyor.



Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçen hikâyede; Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.



"Yüzleşme dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin