Yusuf Çim'in yeni dizisinin kadrosu belli oldu!

Oyuncu Yusuf Çim, yeni bir projeyle ekrana geri dönüyor...

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Çim'in yeni dizisinin kadrosu belli oldu!

Son olarak "İçimdeki Fırtına" dizisinde Merve Boluğur ve Gizem Karaca'yla beraber kamera karşısına geçen Yusuf Çim, yeni bir projeyle ekranda olacak.



Bu kez "İlişki Durumu Evli" dizisiyle yıldızı parlayan sempatik oyuncu Seren Şirince'yle kamera karşısına geçecek olan yakışıklı yıldızın diğer rol arkadaşları da belli oldu. Son olarak "Hangimiz Sevmedik" dizisinin rejisini yapan Metin Balekoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizide oyunculuğu kadar güzelliğiyle dikkat çeken Ecem Çalık diğer kadın yıldızı canlandıracak. atv'de seyirciyle buluşacak olan projede ayrıca Sertan Erkaçan ve Serhat Parıl da ana karakterlerle karşımıza çıkacak.



Yeşilçam klasiği olan Güllü serisinin dizi uyarlaması olarak ekrana gelecek dizinin ismi ise "Seven Ne Yapmaz" olacak. Önümüzdeki hafta çekimlerinin başlaması planlanan dizinin Karadeniz sahneleri Safranbolu'da çekilecek. Ağustos ayında yayında olacak dizinin yapım şirketi ise MF Yapım... Başrol oyuncusu Yusuf Çim, rol için imajını yeniledi ve sakal bıraktı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin