Yunanistan'da kaza yapan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama. Esas Holding çiftin sağlık durumlarının iyiye gittiğini duyurdu

Yunanistan'daki Leros Adası'nda, zodyak botla kayalıklara çarpan ve tedavi edilmek üzere İstanbul'a getirilen iş insanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili olarak Esas Holding'den açıklama yapıldı. Ali Sabancı-Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Sabancı çiftini yakınları hastanede ziyaret etti. Güler Sabancı, ziyaret sonrası hastaneden ayrılacağı esnada gazetecilerin sağlık durumu ile ilgili sorusuna "Çok şükür" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yunanistan'da kaza yapan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama. Esas Holding çiftin sağlık durumlarının iyiye gittiğini duyurdu

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil yaptıkları Yunanistan'da 24 Ağustos'ta zodyak botla kaza yaptı.

Yunanistan'da yapılan ilk müdahalenin ardından Sabancı çifti önce Bodrum'a daha sonra da dün tedavileri için İstanbul'a sevk edildi. 

 

Sağlık durumu ağır olduğu belirtilen Ali Sabancı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı  Esas Holding'den yeni bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdiği deniz kazasının ardından tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları iyiye gitmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir."

 

Çiftin yakınları ve sevenleri, İstanbul'da özel bir hastanede tedavileri süren çifte  "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. 

Sabancı çiftini hastanede ziyarete gelen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ziyaretin ardından gazetecilerin yaralıların sağlık durumuyla ilgili sorusuna "Çok şükür" şeklinde cevap verdi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin