YouTube Premium'a büyük zam geldi! Reklamsız izlemek isteyenlere kötü haber

Video izleme platformu YouTube’un reklamsız seçeneği YouTube Premium’a zam geldi.

Google Haberlere Abone ol
YouTube Premium'a büyük zam geldi! Reklamsız izlemek isteyenlere kötü haber

YouTube Premium'a yapılan zam ile bireysel aylık abonelik artık 57,99 TL oldu.

Aile planını seçmek isteyenler de aylık olarak 115,99 lira ödeyecek.

Bireysel yıllık abonelik de 299,99 TL’den 579,99 TL’ye yükseldi.

YouTube Premium'a Türkiye'de en son Ekim 2022'de zam gelmişti.

Bu tarihten beri YouTube Premium'da bireysel paket 29,99 TL, aile paketi 55,99 TL olarak fiyatlanmıştı.

YouTube Premium reklamsız video izleme özelliğinin yanı sıra YouTube Music uygulamasını da kullanıcılarına sunuyor.

YouTube Premium Nedir?
 

YouTube, kurulduğu günden beri ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulama ve internet sitesi. Video izlemek için siteye herhangi bir kayıt yapmanız gerekli değil. Ancak siteye kaydolmak kendi YouTube kanalınızı açmak, belli kanallara abone olmak gibi işlemler için gerekli olabiliyor. Ancak YouTube’a kaydolmanın da herhangi bir ücreti yok. Tüm bunlarla birlikte YouTube, gelirlerini büyük oranda video içerisinde kullanıcılara izlettiği reklamlardan elde ediyor.

Ancak kimi zaman kullanıcılar için izledikleri videoların reklam ile bölünmesi can sıkıcı olabilir. Bu gibi durumların önünü kesmek için 2018 yılında YouTube Premium’u kullanıma sundu. Peki YouTube Premium nedir? YouTube Premium her şeyden önce reklamsız bir kullanıcı deneyimi olarak tanımlanabilir. Aylık abonelik sistemi ile çalışan YouTube Premium ile tüm videoları reklamsız şekilde izlemek mümkün hale gelir. YouTube Premium kullanıcılarına yıllık plan, aile planı veya öğrenci planı şeklinde farklı paketler halinde sunulur. Kullanıcılar kendileri için en uygun paketi seçerek daha keyifli bir YouTube deneyiminin tadını çıkarırlar.

YouTube Premium Hangi Özelliklere Sahip?
 

YouTube Premium özelliği, kişiye daha konforlu bir kullanıcı deneyimi sunması. Mobil cihazlarda, bilgisayarlarda ve TV’lerde oturum açtığınızda reklamsız YouTube izleme imkânı sunmasının yanında birden çok avantajı da bir arada sağlıyor.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin