'YouTube, Netflix ve Twitter'ın kaldırılmasını...'

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter, YouTube, Netflix gibi mecralara tepki gösterdi ve "Bunlar ahlak sahibi değil. Bu mecraların bir düzene sokulması şarttır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'YouTube, Netflix ve Twitter'ın kaldırılmasını...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan burada sosyal medya mecralarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, kızı Esra Albayrak ile damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan bebekleriyle ilgili yorumlara tepki gösterek "Niçin YouTube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için. Bunlar ahlak sahibi değil. Bu mecraların bir düzene sokulması şarttır" dedi.

Erdoğan ayrıca "İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Hukuki düzenleme tamamlandığında erişim engeli ile adli ve mali yaptırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz. Bu ülkenin idari ve adli kurumlarını hiçe sayanları biz de hiçe sayarız" diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin