Yönetmenden dizi oyuncularına ceza

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin setinde ilginç bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Yönetmenden dizi oyuncularına ceza

BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlananan ve Pazartesi akşamları ekrana gelen 'Beni Böyle Sev' dizsinin setinde ilginç olaylar yaşanıyor.



Oyuncu ve set ekibinin her hafta bir kitap okumak zorunda olduğu ve okunan kitapların Anadolu'da ihtiyaç duyulan okullara gönderildiği dizi setinde bu haftada şok bir olay yaşandı.



Verilen öğle yemeği tatilinden geç gelen set ekibi çekimlerin başlamasını 30 dakika geciktirince dizinin yönetmeni Cem Tabak kendisi de dahil olmak üzere "oyuncu arkadaşlarımızın 30 dakika zamanlarını aldık, onlar hazır ama biz rehavetli davrandık ve onları beklettik" diyerek bütün ekibe şaryo taşıma cezası verdi. Yönetmen Cem Tabak ile birlikte bütün ekip gün boyu şaryo taşıma cezasını toplu halde çekti.



Dizide rol alan Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Selen Uçer, Yusuf Akgün, Erdem Akakçe, Burcu Biricik, Mert Turak, Bala Atabek, Burcu Altun, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk kendileri için ekibine ve kendisine ceza veren Cem Tabak’a yemek ısmarladılar.



Yemekte bir konuşma yapan Altan Gördüm "bugün yapılan aslında birbirimize ne kadar çok değer verdiğimizin bir göstergesidir. Hepinize işimize ve işinize duyduğunuz saygıdan dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin