Yöneticilerinden yaralı gazeteciye ziyaret

AA Genel Müdür Yardımcısı ve kurum yöneticileri, Ala Amin'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Yöneticilerinden yaralı gazeteciye ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Ebubekir Şahin ve kurum yöneticileri, Mısır'ın başkenti Kahire'de 6 Ekim'deki olayları takip ederken yaralanan AA kameramanı Ala Amin'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.



Mısır'dan Türkiye'ye getirildikten sonra tedavisi Ankara'da İbn-i Sina Hastanesi'nde devam eden Amin'e, Genel Müdür Yardımcısı Şahin, Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel, İnsan Kaynakları Direktörü Hayrettin Özçelik, Görüntülü Haber Editörü Murat Halezeroğlu geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.



Şahin ve beraberindekiler, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve  İbn-i Sina Hastanesi Başhekimi Bahattin Güzel eşliğinde Amin'i tedavi gördüğü odada ziyaret etti.



Öztürk'ün selamlarını iletti



Şahin, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün ABD'de bulunduğunu ve selamlarını ilettiğini belirterek, Amin'in tedavisinde görev alan bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.



Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş de Amin'in İbn-i Sina Hastanesi gibi dünyanın sayılı merkezlerinden birinde bulunduğunu ifade ederek, burada başarılı bir ameliyat geçirdiğini bildirdi.



Hastanenin Başhekimi Güzel ise Amin'in sağ dizindeki travmaya bağlı olarak menüsküs yırtığı oluştuğunu belirterek, dün kapalı girişimle dış menüsküsüne 3 dişi atıldığını ve yaklaşık 6 hafta sonra yürümeye başlayacağını söyledi.



Ailesiyle birlikte Ankara'ya getirilen Amin de tedavisi için çaba gösteren herkese Türkçe teşekkür etti. AA yönetiminin oyuncak armağan ettiği Amin'in oğlu ve kızı Rabia işareti yaptı.



Yaralanma olayı



AA kameramanı Ala Amin, 1973'teki Arap-İsrail savaşının yıl dönümü münasebetiyle yapılan 6 Ekim zafer kutlamalarında Tahrir Meydanı'na yürümek isteyen darbe karşıtlarına yapılan müdahale sırasında dizine isabet eden biber gazı kapsülüyle yaralanmıştı. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin