Yolsuzluk operasyonu ve Hakan Şükür, manşetlerden inmedi!

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı.

Google Haberlere Abone ol
Yolsuzluk operasyonu ve Hakan Şükür, manşetlerden inmedi!

16-22 Aralık 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, 'Haftanın En’leri' 5 başlık altında sıralandı;



HAFTANIN GÜNDEMİ 'YOLSUZLUK OPERASYONLARI VE GÖZALTILAR'



Yurtiçinde kamu ihalelerine fesat karıştırıldığı ve rüşvet verildiği iddiaları kapsamında İstanbul ve Ankara'da bazı işadamlarının yanı sıra siyasilerin yakınlarının da gözaltına alınması basında 1414 habere konu oldu.



Emniyet Genel Müdürlüğü’nde yaşanan görevden almalar ve atamalar 921 haberle haftanın en çok tartışılan iki numaralı gündem maddesi oldu. Hakan Şükür’ün Ak Parti’den istifa etmesi ile ilgili 607 haber yer aldı.



Kara Havacılık Okul Komutanlığı'na ait Sikorsky s-70 tipi helikopterin düşüşü, 248 haberde yer aldı. Haftanın beşinci gündem maddesi ise Orgeneral Teoman Koman’ın vefatı olarak kaydedildi.



HAFTANIN SİYASETÇİSİ 'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8.227 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1346 haberle2.sırada yer aldı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, 1070 haberle 3. sıraya, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 912 haberle 4.sıraya yerleşti. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise 881 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ  'EBRU GÜNDEŞ'



Eşi Reza Zarrab’ın yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınması ile Ebru Gündeş 437 haberle ilk sıradaydı. Sezen Aksu 149 haberle ikinci olurken, onu 145 haberle Cem Yılmaz takip etti. Acun Ilıcalı 134 haberle 4. Sırada yer alırken, Hülya Avşar 96 haberle listenin son sırasında yer aldı.



HAFTANIN SPOR ADAMI 'ERSUN YANAL'



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 344 haberle spor gündeminin ilk sırasına yerleşti.  Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise 336 adet haberle haftanın ikinci spor adamı oldu. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal 302 haberle, üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman 269 haberle 4.sırada yer aldı. Haftanın 5. Sıradaki spor adamı ise 263 haberle Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal oldu.



HAFTANIN SPORCUSU 'DIDIER DROGBA'



Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba 637 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu ManuelFernandes 628 haberle 2. Sıraya yerleşti. Beşiktaş’ın futbolcusu Hugo Almeida 506 haberle 3.sırada,  Galatasaraylı futbolcu WesleySneijder ise 327 haberle 4. Sırada yer aldı. Galatasaray’ın futbolcusu Emmanuel Eboue ise 252 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine beşinci sıradan giriş yaptı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin