Yolcular dehşete düştü! İETT otobüsüne bıçakla saldırdı. Lastikleri patlatmaya çalıştı. Saldırgana ev hapsi cezası verildi

İstanbul Bağcılar'da yol verme nedeniyle İETT otobüsünün şoförü ile bir otomobildeki yolcular arasında tartışma çıktı. Otomobilden inen bir kişi, elinde bulunan bıçakla önce otobüsün camına vurdu, ardından da lastiklerini patlatmaya çalıştı. O anlarda yolcular büyük korkuya kapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yolcular dehşete düştü! İETT otobüsüne bıçakla saldırdı. Lastikleri patlatmaya çalıştı. Saldırgana ev hapsi cezası verildi

O-3 Bağlantı yan yolda otomobil sürücüsü ile İETT şoförü arasında yol verme tartışmasında otomobilden inen kişi otobüsü yumruklayarak lastiklerini bıçakla kesmeye çalıştı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, otomobil sürücüsünün A.A. bıçaklı saldırganın ise S.A. olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışma sonucu A.A. ve S.A. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen kişilerden A.A.'ya tehdit ve hakaret suçlarından işlem yapıldı. A.A. İşlemlerinin ardında serbest bırakıldı.

Otobüse bıçakla saldıran S.A. ise 'Mala zarar verme, kasten yaralamaya teşebbüs, 'tehdit ve hakaret' suçlarında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Adliyeye sevk edilen şüpheliye S.A. hakkında ise çıkarıldığı hakimlikçe "mala zarar verme" suçundan "konutu terk etmeme" ve "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin