Yolcu otobüsü devrildi. Korkunç kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Otobüsün altında kalanlar kurtarılmaya çalışıldı: 8 kişi öldü 42 kişi yaralandı

Diyarbakır'dan Bodrum'a giden bir yolcu otobüsü Afyonkarahisar Dinar'da devrildi. Son dakika haberine göre kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi de yaralandı. Faciadaki son bilançoyu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yolcu otobüsü devrildi. Korkunç kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Otobüsün altında kalanlar kurtarılmaya çalışıldı: 8 kişi öldü 42 kişi yaralandı

Diyarbakır'dan Bodrum'a giden bir yolcu otobüsü Afyonkarahisar Dinar'da devrildi. Son dakika haberine göre kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı. Otobüsün altında kalanlar kurtarılmaya çalışılıyor.

 Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 42 kişi yaralandı.

Diyarbakır'dan Bodrum'a giden Star Has Diyarbakır firmasına ait S.C. (68) idaresindeki 34 SD 7721 plakalı yolcu otobüsü, Dinar Haydarlı yol ayrımı Karabedir Kavşağı'nda devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar ve Isparta'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

SAĞLIK BAKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yolcu otobüsü faciası ile ilgili son durumu aktardı. Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ölü sayısının arttığını, yaralıların da üçünün durumunun ağır olduğunu söyledi. Koca şu bilgileri paylaştı: "Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, olay yerinde 8 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 42 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın tedavisine başlanmıştır. Bir an önce şifa bulmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Geçmiş olsun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin