'Yola Geldik' filmi karakolda bitti!

Yönetmen Haydar Işık’ın çektiği 'Yola Geldik' sinema filminin çekimleri sonrası yaşanılanlar filmi aratmadı…

Google Haberlere Abone ol
'Yola Geldik' filmi karakolda bitti!

Malatyalı usta yönetmen Haydar Işık’ın çektiği “Yola Geldik” sinema filminin çekimleri sonrası yaşanılanlar filmi aratmadı.



Usta Yönetmen Haydar Işık, Yola Geldik Sinema Filminin çekimlerini bitirip eve döndüğünde bir sürprizle karşılaştı.



FİLM İÇİNDE FİLM



Filmde kullanılan hasarlı aracın bagajının kapanmaması sonucu yaşanılan olay şöyle gelişti. Sabah saatlerinde çevrede yaşayan vatandaşların park halindeki aracı görmesi ve polisi araması sonunda aracın içinde bulunan film malzemeleri Silah-mühimmat, emitasyon malzemeleri ve tarihi eserlerin sahte olduğu karakolda yapılan incelemede anlaşıldı. Filmde kullanılan ve görüntü olarak gerçeğe çok yakın bire bir kopya olan bu silahlar boncuk atan ve havalı kurusıkı olarak biliniyor. Araç ve içindeki malzemelerin Yola Geldik filminin setinde kullanıldığı yapılan soruşturmada anlaşıldı.



Filmde geçen tarihi eser kaçakçılığı sahnesi için kullanılan alçıdan yapılmış ve tarihi eser süsü verilmiş malzeme ve silahlar soruşturmadan sonra prodüksiyon ekibine teslim edilecek mi henüz bilinmiyor.



Kuştepe karakolunda alıkoyulan araç için rutin işlemlerin bitmesi sonucunda neye karar verileceği merakla bekleniyor...



FİLM HAKKINDA



2 Aralık 2015’te çekimlerine start verilen, yönetmenliği Haydar Işık tarafından yapılan, yapımcılığını İsmail Çağlar, Fevzi Işık ve Orhan Aydın üstleniyor. Başrollerini Meral Kaplan , İrfan Aslanhan'ın paylaştığı filmde Orhan Aydın, Serhat Özcan, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Ozan Dağgez, Teoman Gelmez gibi isimler yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin