Yola çıkacaklara Lodos engeli! Çanakkale ve İzmir'de feribot seferleri iptal

Çanakkale ve İzmir'de yaşanan olumsuz hava şartları ulaşımı engelledi. Vapur ve yolcu vapuru seferlerinin geçici süreyle iptal edildiği duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkacaklara Lodos engeli! Çanakkale ve İzmir'de feribot seferleri iptal

İzmir'de, olumsuz hava şartları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu vapuru seferlerinin geçici süreyle iptal edildiği duyuruldu.

İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ), kentteki olumsuz hava şartları nedeniyle  yolcu vapuru ve arabalı vapur seferlerinin geçici olarak iptal edildiğini duyurdu. İZDENİZ, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferleri iptal edilmiştir." 

ÇANAKKALE DE İPTAL

Çanakkale'de etkili olan lodos fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, deniz ulaşımında aksaklıklar oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre Çanakkale'de beklenen lodos fırtınası etkili oldu. Hızı zaman zaman 80 ile 100 kilometreyi bulan fırtına kentte hayatı olumsuz etkiledi. Kuzey Ege Denizi'nde etkisi daha da artıran fırtına nedeniyle Geyikli- Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattında 2 gündür feribot seferi yapılamıyor. Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ağaç, direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesine karşı bölge halkının dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin