Yola çıkacaklar dikkat! 14 sefer iptal edildi. Deniz otobüsü seferlerine fırtına engeli

Bursa ve İstanbul arasında bugün yapılması planlanan 14 deniz otobüsü seferi Marmara'da etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkacaklar dikkat! 14 sefer iptal edildi. Deniz otobüsü seferlerine fırtına engeli

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul, Ankara, İzmir dahil 64 kente sarı/turuncu uyarıda bulundu.

Meteoroloji'nin  kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının ardından Bursa ve İstanbul arasında bugün yapılması planlanan deniz otobüsü seferleri kuvvetli lodos nedeniyle iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından  Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferleri, kuvvetli lodos nedeniyle yapılamıyor.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinde yer alan duyuruda, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) hatlarında 08.00-19.30 saatlerindeki karşılıklı 14 deniz otobüsü seferinin iptal edildiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre,  Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in batı ve kuzey kesimleri ile İç Anadolu'nun güneybatı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli; Ege'nin güneybatısı ve Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin