Yoğun bakımda olan Sergio Rico'nun eşi Alba Silva'dan endişe yaratan paylaşım

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden PSG'de 29 yaşındaki kaleci Sergio Rico bindiği attan düştü ve hastaneye kaldırıldı. Sergio Rico'nun eşi Alba Silva'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım endişe yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Yoğun bakımda olan Sergio Rico'nun eşi Alba Silva'dan endişe yaratan paylaşım

Fransa Ligue 1’in 37. haftasında deplasmanda Strasbourg ile 1-1 berabere kalarak üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan eden Paris Saint-Germain'de kaleci Sergio Rico hastanelik oldu.

İspanyol basınında yer alan habere göre, PSG'nin file bekçisi Sergio Rico, şampiyonluk sonrası gittiği ülkesi İspanya'da bindiği attan düşerek hastanelik oldu. 29 yaşındaki kaleci acil olarak helikopterle hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

''SENSİZ YAPAMAM''

Sergio Rico'nun son sağlık durumunun henüz netlik kazanmamasının ardından tecrübeli kalecinin eşi Alba Silva, sosyal medya hesabından endişe uyandıran duygusal bir mesaj yayınladı.

Alba Silva paylaşımında "Beni yalnız bırakma aşkım, çünkü yemin ederim ki sensiz yapamam, sensiz yaşamayı da bilmiyorum. Seni bekliyoruz hayatım, seni çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler psg
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin