Yine İspanya yine ırkçılık! Vinicius Jr. sinirlerine hakim olamadı. Valencia maçında kırmızı kart gören genç yıldızı takım arkadaşları sakinleştirmekte zorlandı

La Liga'nın 35. haftasında Valencia sahasında ağırladığı Real Madrid'i 1-0'lık skorla mağlup etti. Maçın son dakikalarında sinirler oldukça gerilirken Real Madrid forması giyen Vinicius Jr. kırmızı kart gördü. Kırmızı kartın ardından Valencia tribünlerinden ırkçı tezahüratlar yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Yine İspanya yine ırkçılık! Vinicius Jr. sinirlerine hakim olamadı. Valencia maçında kırmızı kart gören genç yıldızı takım arkadaşları sakinleştirmekte zorlandı

La Liga'nın 35. haftasında Valencia evinde konuk ettiği Real Madrid'i Diego Lopez'in attığı tek golle mağlup etti.

Maçın uzatma dakikalarında ise saha karıştı. Yaşanan bir pozisyonun ardından Vinicius Jr. , Valencialı oyuncularla karşı karşıya geldi. Yaşanan arbedede Valencia forması giyen Hugo Duro arbedeyi ayırmak için uzun bir süre Vinicius Jr'ın boğazına sıktı. Vinicius Jr. daha sonra rakibinin yüzüne vurdu. VAR incelemesinin ardından yıldız isim kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

YİNE İSPANYA, YİNE IRKÇILIK

Irkçılık konusunun bir türlü çözülemediği İspanya'da kırmızı kartla oyun dışında kalan Vinicius Jr.'a Valencia tribünlerinden 'mono' yani maymun anlamına gelen tezahüratlar yapıldı. Maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ''Burada yaşananlar hakkında birkaç cümle söylemek istiyorum. Bence bizim bugün yenilmemizden daha önemli şeyler var. Hiçbiri yaşanmamalıydı. Bu ligde bir şeyler yanlış gidiyor'' dedi.

''IRKÇILARIN KAZANDIĞI ÖDÜL BENİM MAÇTAN ATILMAMDI''

Maçın ardından Vinicius Jr. ise şunları söyledi: "Irkçıların kazandığı ödül benim maçtan atılmamdı. Bu futbol değil, bu LaLiga."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin