Yine bir iş kazası, yine bir ölüm. 20 yaşındaki Şükrü Bayraktaroğlu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

20 yaşındaki Şükrü Bayraktaroğlu, İzmir TEİAŞ 3. Bölge sınırları içinde faaliyet gösteren ABEL Enerji adlı firmada çalışıyordu. Önceki gün çıktığı direkte elektrik akımına kapılarak can verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yine bir iş kazası, yine bir ölüm. 20 yaşındaki Şükrü Bayraktaroğlu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Şükrücan Bayraktaroğlu adlı TEİAŞ'a bağlı taşeron Abel enerji çalışanı bir işçi akıma kapılarak Urla'da yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 10:00’da İTO Kent Caddesi üzerinde bulunan boş alandaki elektrik direğinde meydana geldi.

Şükrücan Bayraktaroğlu adlı genç işçi şirketi tarafından alınan elektrik işini yapmak için Urla’ya geldi.

Yüksek gerilim hattına çalışmaya çıkan genç işçi direğin üstünde akıma kapıldı. Durumu farkeden arkadaşları olayı ekiplere bildirdi. Hattın enerjisinin kesilmesinin ardından, itfaiye ekibi Bayraktaroğlu’nu aşağıya indirdi.

Yine bir iş kazası, yine bir ölüm. 20 yaşındaki Şükrü Bayraktaroğlu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Urla Devlet Hastanesine kaldırılan Şükrücan Bayraktaroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için gencin cansız bedenini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

İş kazası mı cinayet mi?

İşçinin ölümüyle ilgili haber yapan habergolkoy.com'da ise şu ifadeler kullanıldı: Torpili yoktu, tek derdi helalinden rızkını kazanmaktı. 12 gün önce de Edremit’e çalışmak için geldi 20 yaşındaki Şükrücün Bayraktaroğlu. Sabah uyandılar, kahvaltılarını yaptılar ve alın teri ile rızıklarını kazanmak için çalışacakları direğe geldiler. Elektriğin kesilip kesilmediğini sordular ve kesildiği cevabını aldılar. Aynı direğe Şükrücan’la birlikte iki kişi çıktı. Çalıştıkları sırada, Şükrücan elektrik akımına kapılarak tepe konsol olarak bilinen noktadan alt konsola düştü. Emniyet kemeri takılı olan Şükrücan Bayraktaroğlu yaklaşık 45 metrede asılı kaldı. 20 yaşında hayatının baharındaki Şükrücan’ın cansız bedeni iş arkadaşları tarafından halatlarla aşağı indirildi. Her ihtimale karşı sağlık ekipleri müdahale de bulundu ancak, Şükrücan Bayraktaroğlu hayatını kaybetmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin