Yılmaz Özdil ünlülerin 'evet' kampanyasını ağır eleştirdi!

Sözcü yazarı, Rıdvan Dilmen'in başlattığı sosyal medya kampanyasını köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Özdil ünlülerin 'evet' kampanyasını ağır eleştirdi!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü köşe yazısına, sosyal medyada Rıdvan Dilmen tarafından başlatılan 'evet' kampanyasını taşıdı. Özdil, kampanyayı başlatan Rıdvan dilmen ve bu furyaya katılan Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz'a ağır eleştirilerde bulundu.



Yılmaz ÖZDİL / SÖZCÜ



Deniz

Yusuf

Hüseyin Orada asıldılar.



Ulucanlar cezaevi...

İktidar gücünü eline geçiren tiranların, kendisi gibi düşünmeyenlere, kendi halkına nasıl vicdansızca zulmettiğini gösteren, utanç müzesi.



Bülent Ecevit, Muhsin Yazıcıoğlu, sağcı solcu, orada yattılar. 



Darağacı var, orijinal.

Yağlı urgan.

Devrimci Necdet Adalı, ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu, suçsuz olduğu halde yalan raporla tutuklanıp, henüz 17 yaşındayken, yalan raporla yaşı büyütülerek ipe gönderilen lise öğrencisi Erdal Eren...

Orada idam edildiler.



Nazım Hikmet, Kemal Tahir, Necip Fazıl Kısakürek, Fakir Baykurt, Halikarnas balıkçısı Cevat Şakir, Yaşar Kemal, Yılmaz Güney, İsmet İnönü'nün gazeteci damadı Metin Toker, Cüneyt Arcayürek, Behice Boran, Sabiha Sertel, hep oraya tıkıldılar... Ard arda kaç zemheri / kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu / dışarda gürül gürül akan bir dünya / bir ben uyumadım / kaç leylim bahar / hasretinden prangalar eskittim / Ahmed Arif, orada eskitti o prangaları.



İşte, Yılmaz Özdil'in Sözcü'deki yazısı;



http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/ridvan-arda-burak-murat-boz-acun-filan-1642867/


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin